Consell Comarcal Alt Penedès Consell Comarcal Alt Penedès
Data i hora oficial: dimarts 14 de agost de 2018, 11:10:20
Sincronitza
Esteu aquí: Inici → Tauler d'edictes i anuncis

Tauler d'anuncis i edictes

Bases i convocatòria del Torneig Comarcal de Futbol7 - Copa Penedès TV – Gran Premi CCAP amb la col·laboració de Penedès TV mitjançant la gestió de l’Associació per la Promoció de l’esport
03/04/2018 09:17 - Registre de publicació

Termini d'exposició: 20 dies hàbils

La Junta de Govern del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, en sessió del dia 22 de març de 2018, va aprovar les bases específiques que regulen el Torneig Comarcal de Futbol7 - Copa Penedès TV – Gran Premi CCAP, organitzat pel Consell Comarcal de l'Alt Penedès amb la col·laboració de Penedès TV mitjançant la gestió de l’Associació per la Promoció de l’esport, així com la fitxa d’inscripció.

  

S’exposa al públic l’anunci de les Bases durant el període de vint dies hàbils, als efectes de reclamacions, mitjançant la seva publicació en el tauler d’anuncis de la seu electrònica del CCAP. Així mateix, si transcorregut el termini assenyalat no es presenten al·legacions, les bases quedaran elevades a definitives. En cas contrari, caldrà acordar si s’estimen o no les al·legacions. 

 

Simultàniament, es va aprovar la convocatòria, si bé condicionada al fet que no es presentin reclamacions o al·legacions contra les bases. Les sol·licituds per la conformitat de participació es podran presentar de l’1 al 25 de maig de 2018, ambdós inclosos, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana del Consell Comarcal.

 

 

Documents associats:
Seu Electrònica