Consell Comarcal Alt Penedès Consell Comarcal Alt Penedès
Data i hora oficial: diumenge 15 de desembre de 2019, 20:04:14
Sincronitza
Esteu aquí: Inici →  Sobre la Seu → Certificats digitals

Certificats digitals

Certificats digitals emprats:

S'utilitzen  certificats emesos per l'Agència Catalana de Certificació, amb les finalitats següents:

  • Identificar i garantir la comunicació segura amb la seu electrònica: Certificat Seu Electrònica *
  • Identificar i autenticar l'exercici de la competència en l'actuació administrativa automatitzada: certificat de segell d'òrgan.

Certificats admesos:

Els ciutadans que es relacionin a través de mitjans telemàtics amb el Consell Comarcal podran utilitzar, en qualsevol cas, els sistemes de firma electrònica incorporats al Document Nacional d'Identitat (DNIe). Trobareu tota la informació relacionada amb aquest dispositiu a http://www.dnielectronico.es.

Així mateix, podeu utilitzar qualsevol dels següents certificats emesos per alguna de les Autoritats de Certificació classificades per l'Agència Catalana de Certificació (CATcert):

  • Idcat (Agència Catalana de Certificació).
  • Ceres Fábrica Nacional de Moneda y Timbre - Real Casa de la Moneda (FNMT - RCM).

Els particulars que no disposin de cap d'aquests certificats poden demanar gratuïtament el certificat digital idCAT emès per l'Agència Catalana de Certificació. A través del següent enllaç es pot realitzar la sol·licitud d'aquest certificat: http://www.idcat.cat.

* Segons estableix l'article 17 de la Llei 11/2007, de 22 de juny, d'accés electrònic dels ciutadans als serveis públics, tota seu electrònica ha d'utilitzar, per identificar-se i garantir la seguretat de la comunicació, sistemes de signatura electrònica basats en certificats de dispositiu segur, o mitjans equivalents.

 

 

Seu Electrònica